måndag 10 februari 2014

Hur JÄVLA NAIV får man bli?

Alltså jag är så flyjävla förbannad på människor, vuxna människor som väljer att stoppa huvudet i sanden och säga att de gör saker för andras skull istället för att faktiskt fejsa fakta och ta ett vuxet beslut och sedan stå för det.

Någon som hört talas om en pedofil som går under namnet "elaka farbror Arne"? Nej jag skulle inte tro det va?! Pedofili handlar till största delen om manipulation och se till att vara vänlig, snäll, bygga upp ett förtroende hos barn och vuxna. Hur jävla blåögd får man vara då om någon redan är dömd för detta?!?! Måhända att bakomliggande faktorer är hemska och framförallt tragiska MEN det förskönar ingenting, fakta är fakta och en dom är offentlig handling.

Att veta att vuxna människor har tagit ett beslut ovan mitt huvud som förälder att medvetet utsätta mina barn och andras för detta gör mig starkt ifrågasättande till varför vissa människor överhuvudtaget har en hjärna, förstå mig rätt nu... Men i detta informationsamhälle som vi lever i idag, vem kan vara så jävla naiv att tro att information som detta INTE kommer fram?

Klart som faan det är synd om MANNEN, ja detta är en MAN inte någon liten pojke utan en fullvuxen man, och man ska ge alla en andra chans och YADA YADA YADA!!!! Vilken jävla bullshit!!!! Att låta en människa som är dömd för sexuellt utnyttjande av barn träna unga tjejer är ju för FAAN (å jag är så ARG!!!) som att låsa in en alkoholist på Bolaget och säga: "Du får inte dricka bara lukta"...
Vilka JÄVLA PUCKON!!!!!!

Och det spelar väl för FAAAAAN ingen roll hur JÄVLA TREVLIG OCH GULLIG denna man är, törs man verkligen lita på att han ALDRIG kommer att göra samma sak igen. Det är ju inte precis som om att det är ett virus som slår till på balanssinnet och man väljer att göra detta någon enstaka gång, detta är ju för faan en läggning som är vetenskapligt bevisad!!!!

Och vaddå tänka på HONOM?! Hur jävla schysst är det att utsätta honom för detta VARJE EVIGA DAG?!?!?!

Nej!!!! GÖR OM OCH GÖR RÄTT!!!!!!

Inga kommentarer: