måndag 24 mars 2014

6,25kr

Tjohooo!
Vi har klarat oss en månad till!!!!
Med 6,25kr på kontot i över en vecka är jag grymt impad av både mig själv och kidsen att vi har klarat oss denna månad. (Ja vi fick ju iof ett tillskott hux flux från Momma i Sthlm men det känns mycket bättre att säga att vi klarat oss...)

Och nu denna månad får jag något på kontot som står under rubriken LÖN och inte BIDRAG!!!! VA?! Fatta va?! Sist det stod LÖN på mitt konto var nog 2009 innan jag började plugga.
Detta måste firas!!!! Och firas det ska det!!! Tidigare nämnd Momma kommer med tåget på fredag och vi ska rå om varandra alla fyra hela helgen! Mysigt!!!! Så Universum nu beställer jag sol och värme, torra gator och en mega rea utan dess like på någon butik som faller mig på läppen!!!!

Klockan är nu 21:46 och jag slår ner arslet för andra gången sedan jag kom hem...
Först har det varit uppföljningsamtal för Sonen, sedan handling av mat, laga middag, läxor, ta hand om en gigantisk hög med ren tvätt, dammsuga övervåningen inkl trapp, plockat diskat och sist men inte minst lagat middagen inför morgondagen då jag ej är hemma... Joraåsörrömensåatt livet som ensamstående är verkligen på en pinne...

Inga kommentarer: