söndag 1 mars 2015

När allt klaffar

Vi har haft en as-bra helg! Igår lördag hittade vi hela vägen till Frölunda Torg, ja jag är förvånad själv. Mrs Garmin brukar ju kunna f*cka ur titt som tätt men igår då höll hon tempo. Sväng vänster, gör om rutt, håll till höger... Jojomensan.
Först var vi till en hockey affär som vi har fått rekommenderad av Sonens nya bästa kompis... Denna affär låg i närheten av Frölunda Torg i ett bostadsområde som Dottern blev förälskad i. Såg så himla mysig ut, själv tyckte jag att det påminde lite om Tallkrogen i Stockholm och där har jag ju bara bra minnen ifrån.

Efter besöket i hockey affären, som inte gav något utom ett genomtrevligt bemötande, var det Frölunda Torg som gällde. Dottern behöver speciella inlägg till fossingarna och nya skor, inläggen fixades men sedan försvann allt blodsocker så närmaste matställe uppsöktes. Sedan var det andra butiker som skulle besökas men då ballade Sonen ur... Såååå skojigt att gå i butiker med barn! Sååååå skojigt!

Vi valde att åka tillbaka till Kungsbacka och Freeport där vi känner oss mer hemma men vi gick bet på nya skor till Dottern även där. Väl hemma fick vi besök av världens bästa Johnny. Promenad med Loa och sedan mys-middag! Ville inte att han skulle åka hem till Jämtland idag men så blev det i alla fall. Ja ja...
Sååå idag har vi kompromissat jag och Kidsen.... Jag ville träna och Dottern ville köpa skor. Sagt och gjort, jag släppte iväg Kidsen på Kungsmässan och själv åkte jag iväg på ett pass.
Så där lagomt svettig och äcklig kom jag tillbaka till Kungsmässan efter en timme och betalade de dyraste skorna jag någonsin har fått äran att köpa och dessa var till DOTTERN... Sonen blev as-lack då han blev utan...

Väl hemma har vi bara tagit det lugnt, musik i bakgrunden och skrattade syskon. Det är riktigt najs när allt klaffar!

Inga kommentarer: