tisdag 1 juli 2014

172 mil på 72 timmar...

Eh vad gjorde du i helgen då?
Njae inte så mycket... Jag hämtade Dottern som var hos sin far i fredagskväll, packade lite nödvändiga saker och sedan i lördags morse drog vi sydväst. Ja först dumpade vi Doran hos världens bästa hundvakt, sen åkte vi... Eller ja vi stannade först på Ica Maxi för att införskaffa nödproviant, sen drog vi som vinden. Fast vi stannade iof i Sveg och åt en taco-tallrik... SEN skulle nästa stopp vara i Kungsbacka... Eller ja... Vi hann med ytterligare ett stopp i Mora...
Väl framme i Kungsbacka väntade världens bästaste syster yster med vin och räkor OCH världens bästa "små-tjejer". Jisses så skönt det var att komma fram! Och vad skönt det var att få lägga sig i mörker!
Det är ju så himla ljust här på nätterna att man får solen i ögonen så det var helt gudomligt skönt att få lägga sig i ett mörkt rum!
Sedan kom söndagen... Först spenderade vi alldeles för många timmar på Kungsmässan, Dottern gick varv på varv på varv, jag och Christine fikade och njöt av att våra barn har blivit så stora!
SEN åkte vi och kollade på lägenheten som jag redan har tackat ja till ;) Och vet ni den var så där perfekt som jag önskat mig.
Så här såg min önskelista ut:
* Vitt hus - Check på den!
* Nära havet - Check på den!
* Hyra privat - Check på den!
* Onsala - Check på den!
* Vedeldning - Check på den!
Satan i gatan så bra detta kommer att bli! Jag var helt euforisk när jag kom hem, och vilken trevlig människa sen då som vi ska hyra utav! Herre gud så bra detta kommer att bli!
Sen kom måndagen och då var jag och Dottern först på besök på hennes nya skola, fick oss en rundvandring, klasslista och det bästa av allt om man får tro Dottern - En skolkatalog!
Dotterns önskelista inför skolbytet var:
Tegelväggar på insidan av skolan - Check på den! :)
Efter det var det Sonens skola som skulle besökas. Super duper snygg skola och så himla trevlig personal! Detta kommer att bli sååå bra!

Önskemålet som kvarstår är ändå att även barnens far flyttar efter om något år för visst gör det ont i hjärtat att de inte kommer att ha nära till varandra men men... Den som lever får se ;)

Inga kommentarer: