fredag 20 juni 2014

Tecken från Andra Sidan...

Okej jag ska inte ropa hej förrän jag har gått över bron och vattnet för att en liten tuva finns i skogen eller nått sånt... MEN!
Detta med en lägenhet i kommunen där jag vill bo...

För några veckor sedan, kanske 2, sa jag till min bästaste vän att jag tror att jag kommer att hamna i en "by" nära Anneberg i Kungsbacka, alltså inte i självaste Anneberg... Varför vet jag inte riktigt men jag har haft den känslan ett tag, lite så där som att närheten till havet har varit viktigt. Och tro på tusan, "lägenheten" som jag har blivit erbjuden ligger i just denna "by". Och super nära havet, typ två kvarter bort bara! Jag hade ytterligare några önskemål, det var att få hyra av en privatperson och en maxhyra! Samtliga av dessa önskemål stämmer in och nu kommer vi till "tecken från Andra Sidan"....
Min högt älskade morfar gick bort för två år sedan och han skulle ha fyllt år nästa vecka... Han hade ett smeknamn som han fick av en vän till familjen någon gång i samband med att en tomt skulle röjas, detta smeknamn som är ett djur har sedan följt med honom i alla år. Morfar är saknad! Det råder det ingen tvekan om! Dottern har ett foto på dem två uppsatt på sitt rum och jag var in och kikade på det för några dagar sedan och oj vilken känsla av saknad som då for över mig.
Nu visar det sig i alla fall att kvinnan som äger detta boende som jag har erbjudits att hyra heter detta djur i efternamn! Kan ni förstå va?! Om inte detta är ett tecken från Andra Sidan ja då vet inte jag...

Nu håller vi tummar och tår för att allt går i lås och så smidigt som möjligt för då är en flytt på agendan för lilla familjen :)

Inga kommentarer: