tisdag 28 maj 2013

Känner ett enormt sug och en sorg efter MJUKGLASS

Jo ja... Hmm... Bantar jag? Nej jag vill nog inte kalla det för att jag bantar för tanken är ju inte att jag ska börja äta mer sen... Jag har väl mer eller mindre lagt om mitt sätt att äta och främst vad jag väljer att stoppa i mig. Detta går i vågor märker jag... Och ni ska inte tro att vågorna är små utan det är riktiga dalar upp och ner.
Idag är det 4 veckor sedan som jag plockade bort kolhydrater och socker och på det stora hela har det gått jätte bra. Jag har av någon anledning en massa vätska i kroppen vilket jag ser försvinner mer och mer, jag känner av lederna (främst i fingrarna) och känner mig bättre även där. Sedan tillsätter jag ju kroppen mitt näringstillskott så blodsockret har varit ganska ok sedan innan men vad gör man åt dessa sug som kommer över en hux flux! Det blir nästan som en sorg... Att komma på att man ska överleva en hel sommar utan mjukglass... Hur i hela friden ska det gå till? Ja inte vet jag... Prövningarna finns där runt omkring oss överallt. Jag blir förvånad varje gång jag läser en innehållsförteckning på vad som egentligen är i! Visste ni tex att det är SOCKER I MAJONNÄS????? Ehhh.... Följer man ett recept och ska göra egen majjo inte faan har man i socker då heller men färdig majjo från butiken har det... Märkligt! Oroväckande!!!!

Ja ja... Igår kom i alla fall det sjuuukt jobbiga suget efter MJUKGLASS över mig som en tsunami... Tog tandborsten i ett bestämt grepp och gick sen och la mig... Fantastiskt spännande att jag ligger och spelar Candy Crush sen när jag ska sova :)

Nu ska jag ut med Doris, sen träffa en vän som jag inte har träffat på ett tag, vi sprang på varandra på Ko-Utsläppet för några veckor sedan så det ska bli super duper najs!

Ha bästa dagen!

Inga kommentarer: