torsdag 13 juni 2013

Akuten mitt i natten

Jag har världens bästa vänner! Och jag får hela tiden bevis på att jag är en bra vän tillbaka, igår är ett jätte bra exempel.
En av mina nära vänner ringer mig i ett ganska kaosartat tillstånd och behöver hjälp. Hennes dotter som är lika gammal som min tjej har ramlat av sin häst under en lektion där de galopperar i paddocken och landat olyckligt på ett av hopphindren. Hon har verkligen jätte ont och behöver ambulans.
Min fina fina vän lyckas i allt detta hålla sig lugnt, se till att jag kom och hjälpte henne med hennes två mindre barn, fixa så någon hjälpte dom med deras häst samtidigt som hon larmade en ambulans.

Jag fick hjälp av pappan till mina barn som tog med sig Sonen hem till honom och efter att jag hade lämnat dom mindre barnen till sin far åkte jag och Dottern in på akuten och höll dessa två tappra soldater sällskap. Men jisses så ont hon hade denna lilla 12-åring...
Runt 02-tiden ringde de efter skjuts hem och en medtagen tjej med otrolig smärta fick lämna sjukhuset. Inget brytet, tack och lov men musklerna har fått sig en rejäl smäll vilket i sig måste göra fruktansvärt ont!

När Dottern vaknade var detta bland det första som kom över hennes läppar, hon ville verkligen veta hur hennes kompis mår. Hon var egentligen inte ett dugg intresserad av att åka hem från sjukhuset heller vilket får mig att känna mig riktigt stolt på något sätt i allt detta! Vilken fin dotter jag har och vilken fin vän hon är emot dom som är snälla mot henne.
Idag är man ganska så trött och lite "mossig" liksom och man har fått en liten tankeställare på hur fort allt kan ändras från en timme till en annan.... Något att tänka på lite oftare tror jag.

Inga kommentarer: