onsdag 11 juli 2012

Promenaden from hell...

Ikväll tog jag och min vän Sandra en promenad, en promenad som jag misstänker att vi kommer att minnas ett tag...
Ikväll var det Sandra som var "reseledare" och valde således en annan väg än den vi brukar gå... Jo, alltså stigen/vägen var inte helt ny för mig men slutet av vägen var nytt... Vi hittade ända fram till E14 vilket inte riktigt var vår plan...
Å varsin svärm (jo jag skojjar inte) med flugor och myggor och annat smått och gått som har vingar följde vår väg framåt genom ris, buskar, kalhygge osv... Kvällen till ära hade jag tagit på mig trekvartsbyxor vilket är väldigt ovanligt i min värld... Kan meddela samtliga att det sved ganska ordentligt ifrån benen när jag sjönk ner i badet någon timme efter att vi hittat ut och hem till civilisationen igen.

Sicken promenad det blev, upprepade gånger sa vi att vi ville ut till den fina, släta och trygga asfalt som vi känner så väl... Sista biten i skogen gick nedför och då fick jag full panik, jag bara måste ut ur skogen så jag satte av som ett jäkla jihuuuu där genom skogen, jag fullkomligt flög fram över marken.... Eller njae jag tog några snabbare kliv bara helt enkelt men det lät bra när jag skrev det...

Satan i gatan så uppätna vi blev och vi kom i samförstånd med varandra fram till att i framtiden är det jag som är reseledare på våra promenader ;)

Sedan lyckas jag ju med bedriften (igen) att hälla i för mycket olja i badet vilket resulterade i att det där avslappnade badet handlade om att sträcka ut sig så långt som möjligt för att tårna skulle hålla mig uppe... Ja jag är inte den längsta på jorden om jag säger så... :)

Sedan har kvällen gått som den har gått, två övertrötta barn som har varit i luven på varandra men på ett så där (i min värld utan syskon) charmigt sätt... Den ena petar på den andra och säger någonting och så är fighten igång. Däremot är jag enormt tacksam för att mina barn inte har kommit till det stadiet att de ska slåss, alltså handgripligen. Dit vill jag verkligen inte komma heller och försöker få dom att antingen lösa konflikten verbalt eller att faktiskt "välja sina krig"... Funkar så där men de slåss i alla fall inte ;)

Telefonen har oxå gått varm hela kvällen och samtalen har avlöst varandra och DET är roligt. Gillar människor i största allmänhet och vissa lite mer än andra :)

Nu är det tack och god natt för om 6 timmar kommer världens goaste Bo!

Inga kommentarer: