måndag 22 oktober 2012

Men vilken dag! Härliga tider!!!!

Ja jag vet inte vart jag ska börja riktigt!
Det känns verkligen som att det börjar lossna på riktigt i mitt liv.
Jag omger mig (nära såväl som på avstånd) med underbara människor som vill mig väl och som jag njuter av att umgås, skratta, gråta (om så behövs) med och vi har det bara så där härligt!

Jag har så mycket att vara tacksam för i mitt liv. Jag är så otroligt tacksam för min fd make som har gett mig två helt fantastiska underbara barn som jag får så otroligt mycket kärlek och ömhet av. Jag är så otroligt tacksam för mina fantastiska vänner som hjälper mig när jag behöver hjälp eller som bara finns där när det är så och som jag kan få hjälpa tillbaka eller bara finnas till för. Ibland krävs det inte så mycket för att få en annan människa att må bättre.

Idag har jag haft en sån där dag som sticker ut lite utöver de vanliga dagarna. Vänner som tackar ja till produktinformationer som kommer att hållas, som äntligen kommer att bli av, vänner som jag verkligen vill ska se och känna hur otroliga dessa produkter som jag är lycklig användare av, hur de verkligen fungerar för kropp och själ. Vänner som jag vill ha i den organisation som jag håller på att bygga upp för min egen framtid. Vilken fantastisk värld! Vilka fantastiska människor som finns i denna värld och som har funnits runtomkring mig hela tiden!

Lycka!

Lycka för mig kan även vara som ikväll, att få krypa ner i sängen och somna till min dotters fantastiska andetag, en dotter som vilken vecka som helst har växt om sin mamma och håller på att utvecklas som en ung liten "pree-teen" men ofantligt mycket vilja, styrka och mod. Något som jag alltid kommer att stå bakom och höja henne till skyarna så fort jag kan och får möjlighet! Vilken fantastisk människa detta är och hon har varit inne i mig?! Helt otroligt! För att inte glömma bort hennes underbara lillebror som vill alla så väl men inte riktigt får ur sig det verbalt alla gånger utan ska gärna fram och kramas en gång för mycket :)

Jag har verkligen dom bästa barnen! Jag är lycklig, jag är nöjd och jag mår sååå bra!!!!

Kärlek och omtanke till alla där ute!

Inga kommentarer: