söndag 24 februari 2013

Plusgrader mitt i natten i februari...

Ja alltså det är ju inte så att jag klagar på att vi har fått lite härlig värme, takdropp, en sol som är så stark att man måste blunda när man är ute för att det reflekterar så i snön men det känns lite märkligt att det är plusgrader mitt i natten i februari. Hur jag vet det? För att jag var ute och följde en vän hem efter en fantastiskt härlig middag i går och kände att det var varmt ute. Ja jo visst var jag oxå "varm" men kollade faktiskt på en sån där fantastisk "app" och det var +1 grad kl 02.17.

Idag har dagen gått åt till "återhämtning" på soffan samt en lite längre promenad med en av mina fina vänner. Skönt att få surra i snömodden och få vara "tjejig" :)

Nu ska det hämtas hem en dotter som är tussig, hon ska vara hos sin far tills på tisdag är det tänkt då de har friluftsdag och ska åka skidor i Trillevallen. Men nu är hon på G att bli sjuk så då försöker vi "förekomma" genom att hon får vara hemma med mig i morgon och ha lite mammamys och sova så länge hon bara kan. Hon låter fantastiskt täppt i näsan och så där sjukt jobbigt snorig... Min lilla tjej som nu är TVÅ CENTIMETER LÄNGRE ÄN MEJ!!!!!! Sa jag att hon är 11 år????? Skit unge ;)

Hörs da!

Inga kommentarer: