måndag 9 september 2013

Men har pojken fått migrän eller vad är det frågan om?

Efter skolan kommer Sonen hem med två kompisar och är glad och bara drar iväg med sina kompisar, säger åt mig att ringa när han ska komma hem. Efter 2 timmar kommer han hem, blek om nosen och kallsvettig. Tar sig för huvudet och bara kvider fram: "Ont"
Vi har haft otroligt härligt varmt väder idag och min första tanke var solsting... Sätter honom i ett svalkande bad, får i honom en barnalvedon (trots att han själv säger att det aldrig har hjälpt tidigare) och en halvtimme senare kräks han... Han har så ont i huvudet så han förklarar det som om han har "blivit halvt ihjälskjuten med en halv kula i huvudet". Jag ser ju på hela honom att han har ont! Och som jag känner igen mig i denna smärta.
Men lilla älskade underbara unge... Faan om han har fått den migrän som jag har tampats med i så många år... Jag var 11 när jag fick migrän och tror bestämt att den var hormonrelaterad men nu?! Sonen är 9 år... Efter att han hade kräkts drog han i sig en Piggelin-glass och satt i sängen och sa: "tror jag måste sova en stund nu"... Inom loppet på 2 minuter (lovar för jag tog tid) somnade han och vaknade inte förrän 19.30. Då var han pigg som en mört så jag trodde att nu på kvällen kommer det bli svårt att få honom att somna igen men där hade jag fel! Eftersom han har kräkts nu så får han vara hemma imorgon så han fick vara uppe lika länge som Dottern men då gick han och la sig i sin säng utan snack och somnade efter ca 20 minuter och han sover än... 

För att eliminera allt så kommer jag ringa och boka tid hos världens bästa Linda (Optiker till yrket) imorgon. Som jag önskar att det är något annat än migrän... Min lilla fina fina pojke!

Inga kommentarer: