måndag 14 april 2014

TRX-Suspension Training

Jo rå... Efter en känslomässigt tung arbetsdag behöver jag blåsa ur skallen ordentligt och i vanliga fall brukar en längre promenad med hunden räcka men det kände jag tidigt att det skulle inte ha någon inverkan alls på mitt humör...
Startade min DVD med ett TRX-pass på en sisådär 40 minuter och var helt slut efter.

Foto: Privat
Ben och armar darrade och svetten lackade och jag var helt utpumpad... Jag kommer ha så jäkla ont imorgon alltså... Men det är ju lite det som är syftet förstås... Vi är väl inte bästisar jag och mina TRX-band men jag jobbar på det med en månads mellanrum ungefär... Men jag vet ju att det är superbra träning och visst jag behöver gå ner en himla massa i vikt men det är faktiskt inte det främsta målet längre... Nu handlar allt om att bli stark! Jag vill bli stark i kroppen, själen, sinnet... Har fått så mycket skit under en massa år och har en självkänsla som är såå såå låg... Självförtroendet är det inget större fel på men självkänslan... SUCK!

Som nu... Tänk att jag kan bli så överjävligt lycklig bara av att en man säger åt mig att jag är "söt"... Ska det vara så? Ska inte det vara lite av en självklarhet? Att man ska få höra att man är söt, fin, gullig eller alldeles underbar? Och kanske kanske varje dag? Ni ser jag har lååång väg att gå och det här med att gå på raka, redan utstakade vägar är inte min stil, nej nej jag ska röja skog för att sedan bereda en egen väg... Varför göra det som är enkelt och lätt när man kan krångla till det så mycket som möjligt från början istället?!

Inga kommentarer: