onsdag 7 maj 2014

Nu räcker det! #SNÖHELVETE

Det räcker nu! Nu får det FAAN vara nog! Jävla snöhelvete och förstöra!
Jag hade ju tänkt mig en liten snyggare typ av "vårbränna" och sommarprickar på näsan vid det här laget men icke!
Det är ju för faan snart mitten av maj och det snöar helt galet ute!
Det är kvällar som dessa som det är extra roligt att ha hund... Jo, om ni upplever detta som lite ironi har ni förstått mig helt rätt. Ska fanimej få Doris att börja gå på låda... Hon tror ju redan nu att hon är katt så WTF liksom...
Idag har det varit en bättre dag än igår på sätt och vis samtidigt som det har hänt saker som gör att min magkänsla oroar och när människor i min närhet inte är helt kry blir jag lite ledsen... Människor som man tycker mycket om... Alla andra skithuven kan få ha hur ont som helst!
Men en massa saker blev i alla fall uträttade efter arbetsdagens slut. Dottern har återigen varit hos specialisttandvården, vi har minsann på papper att hon inte får pierca sig i munnen på såååå många år att hon kommer ha kommit ur den "fasen". Wihooo liksom! Älska Folktandvården!
Sedan sprang vi på stan och köpte presenter till Sonen som fyller år inom kort! Tror han kommer att bli nöjd som tusan! Eller jag hoppas det i alla fall! Tänk va, min lilla prins fyller TVÅSIFFRIGT!
Han talade om för sin far idag att "nog är det snart dags för dig att fylla TRESIFFRIGT?" Jag skrattade så jag höll på att dö! Det är min lilla stjärna till son det där!

Ja men åter till snön nu då... Kul med kvällspromenad...
Foto: Privat 2014-05-07
Och av en händelse hamnade denna låt i mina öron när vi (jag och Doran) var ute och gick...


Slump? I think not! Nu har vi i Östersund haft vår sommar... Typ 3 dagar med sol och värme, lite så där för att visa och jävlas med oss hur resten av landet har det... Lite som "Pilutta dej va, bor du där du bor så har vi sol överallt annars"...
Skit snö! Jag säger bara SKIT JÄVLA SNÖ!

Inga kommentarer: