onsdag 14 december 2011

Ibland händer det...

Härom kvällen funderade jag ganska mycket på vad vi skulle hitta på att äta... Kollade i frysboxen och där låg en ganska stor bit kött, ingen märkning kvar dock...
Hmm... Antingen chansar jag och tar fram den eller så hittar jag på ngt med köttfärs... Så gick tankarna men så kom den där lilla jäveln som sitter på axeln som säger åt mig vad jag ska göra...

Alltså helt ärligt, vad kan hända? Att köttet råkar vara menat som grytkött och allt blir jätte segt? Ja nu finns ju alltid pizzerian som lösning på det problemet om det skulle behövas.

Skar köttet jätte tunt, valde att bara salta och peppra, vände det snabbt i stekpannan och så fick det ligga och "andas" eller vad man ska kalla det, till detta åt vi klyftpotatis som jag hade mycket vitlök till, paprika-pulver å annat gojs... Sås gjorde jag oxå, en vanlig brunsås på stekskyn och en kall sås som Dottern hjälpte till med.

Men vilken toppen middag vi fick till och som Dottern sa: "på en måndag" :)

Bättre betyg är svårt att få....

Idag har jag varit med Dottern på skolan halva dagen och blir full av beundran över hur de som arbetar i skolan har det... Är även full av beundran över hur fin och duktig min Dotter är! En riktigt fin tjej är det och som har hyfsat lätt för sig i skolan, nu hoppas jag bara att det håller i sig så hon slipper sitta och traggla med läxor hit och dit när hon blir äldre.

Nej vi har haft en riktigt bra vecka denna gång och så får jag ha dom en natt längre än vanligt... Snacka om bonus!!!!

1 kommentar:

Gunilla sa...

Så där har jag gjort med älgkött och oxkött.
Jag kallar det skav, jag skär tunna skivor av en frusen bit. Jätte-enkelt, jag förstår att det blev gott.
Bra när man får oväntade gäster och inte hinner tina något kött.
Nillastina