onsdag 7 december 2011

Kallt som faan...

Här i Östersund har vi haft det jag kallar för typisk Stockholms-vinter fram tills i förrgår... Vi har haft varmt, ganska så torrt, ingen snö och så vidare...

Första snön fick vi förra helgen, det kom ca 10 cm och var så där härligt kramig, vit, fluffig och försvann på ett par dagar, så som det ska vara med andra ord.

I söndags kom snön tillbaka, det blev "snö-storm" ni vet när det snöar så där smått och blåser så där kraftigt så det går inte att hålla ögonen öppna när man går ute... Otroligt obehagligt och enerverande!
Denna snö ligger nu kvar och det kommer mera, nu är det inte mer än ett par centimeter men igår när jag skulle ut med hunden höll jag på att få en chock! En köld-chock!
Det var så kallt ute så jag trodde jag skulle gå sönder!

Ställde mig mitt i mina kläder, försökte röra mig så lite som möjligt och tog den "korta" promenaden...
-8 grader var det ute, inte kallt för en som bor i Jämtland men när vi har haft "varmt" fram tills nu och så smäller det till bara då blir det KALLT! Jävligt KALLT!!!!

Det är kallt inne oxå! I lägenheten som jag bor i... Som faan!
Har inte tid att ringa efter någon vaktmästare bara (men tid för att blogga och sitta framför Fejjan det har jag tydligen)... Får ta tag i allt sånt efter denna mastodant-omtenta som jag har imorgon.

Får världens bästa plugg-hjälp av en av mina klasskamrater, är riktigt lycklig och tacksam över detta. Hon förklarar på ett sätt som gör det begripligt! Att tänka logiskt... För mig handlar det mest om att börja tänka... Logiskt får vi ta som en bonus bara...

Nehepp... Plugga var det ja...

1 kommentar:

Marianne sa...

Hoppas att det gick bra med tentan!
Höll tummen för det. Hoppas även att du fått lite varmare...
Kram Marianne