onsdag 24 april 2013

Jag mår ju så himla mycket bättre!

Idag (äntligen) mår jag så himla mycket bättre. Jag blev ju sjuk förra veckan och har legat med huvudvärk sedan i söndags. Jätte konstigt faktiskt för sedan jag började med mitt extra näringstillskott har jag lyckats hålla min migrän i schack. Kanske detta var någon form av utrensning som var behövlig men ont som faan har jag haft.

Jag har detta till trots gått på stan i hela TRE TIMMAR med min fina granne. Hon har liksom tagit på sig rollen att lära mig att kunna gå på stan och tillslut kanske finna någon form av njutning i det. Som det är idag åker jag in till stan, gör det jag ska och sen är det bra liksom. Detta resulterar i (har jag fått förklarat för mig) att jag missar en massa erbjudanden och reor överallt. Ja jo där är jag kanske beredd att hålla med men någon större njutning i det vete tusan alltså.

Min fina vän Jenny har gjort en massa försök med att gå på stan med mig men gör en liknelse som är ganska talande: Att gå på stan med Mimmi är lika skoj som att sitta en eftermiddag på Djungelhuset... Hmm Tänkvärt!

Jo men i söndags var vi iaf på stan och skulle köpa kläder till mig. Efter 3 års studier är inte garderoben speciellt välfylld och jag behöver verkligen köpa på mig kläder som jag kan ha i arbetet liksom. Mycket stolt var jag när jag kom hem med hela 2 påsar och bara till mig!!!!
Två tröjor på Vero Moda för det eminenta priset av 90kr, ett par skor från Stadium för 99kr.
Jisses va?!

Även jeans står högt på min önskelista men med tanke på hur jag är skapt och hur otroligt jobbigt jag har med att sätta på mig något som sitter åt över benen så blev det inga köpta. Provade, jajamensan massor, men inga inhandlade!

I måndags låg jag på spikmattan mest hela dagen, sökte ett jobb gjorde jag ju oxå men min huvudvärk som kommer ifrån nacken är inte att leka med. Igår (tisdag) hade jag Sonen hemma då han blev sjuk i söndags hos sin far, det var absolut inget fel på honom igår men med vissa "sjukor" ska barnen stanna hemma visst antal timmar så då är det bara till att gilla läget.
Sonen och jag gjorde en insats på vår balkong eller terrass om man så vill kalla det för det... Den är på 7.3x2.4 meter så den är hyfsat stor. I vintras hade kidsen "halvåttahosmig" och hämtade upp grus, grenar, löv osv ute på balkongen och det som göms i snö.... Det har verkligen sett bedrövligt ut på balkongen nu när snön har försvunnit så vi gjorde ett ryck igår. jisses vilken skillnad i sinnet det blev. Hmmm Den däringa FengShui boken som jag läste för ett tag sen verkar ju ha lite rätt ändå! Nu är det bara väntan på värmen här så jag kan ut med en massa blommor och sånt så blir det ju riktigt najs på "ballen".

Förra sommaren gjorde jag ingenting med balkongen i stort sett för då var jag så himla besviken på att vi var kvar här. Hade ju andra planer för framtiden men har nu tänkt om! Så i sommar hoppas jag på att vi kan få njuta långa stunder och måååånga timmar på balkongen som faktiskt är helt underbar!

Nehe... kanske man ska tvinga med sig Doris på en blåsig promenad så här på förmiddagen, latare hund får man ju leta efter. Ni ska inte tro att hon har hoppat ner från sängen annat än för att säga hej då till kidsen, nej nej. Nu i skrivande stund ligger hon i Dotterns säng på rygg och snarkar och sparkar så där lite sporadiskt med benen i luften. Hörde från säker källa idag att det gäller att hålla i kopplet för det blåser så hemskt ute... Hahaha... Såg framför mig hur hon fick luft under fötterna och jag gick omkring med henne som en ballong. Lilla Doris :)

Inga kommentarer: