måndag 5 november 2012

Bra och produktiv dag går nu mot sitt slut... Och som jag läääängtar!!!!

Jo då dagen har varit bra, produktiv och bra men inte tillräckligt produktiv... Har en deadline ikväll som inte kommer att hållas. Jag blir så galet besviken på mig själv när jag inte kan hålla det jag lovat för det blir ju andra som kommer efter när jag inte presterar det jag ska...

Har slitit mitt hår med denna uppgift, har suttit jag vet inte huuur många timmar... 3 till 4 böcker med lika många olika teorier och 3 långa artiklar ska bli till ett pm... Visst okej... Jag fattar men det jag inte fattade var vilken ofantlig tid det skulle ta extra att skriva det på ett annat språk...

Men intressant som tusan är det! Socialpsykologi på Magisternivå!!! Jo jo fint ska det vara!!! Men svårt! Så svårt att jag faktiskt sitter här och tvekar över min egen kompetens... Fast iof... Halva terminen har gått... Vore smått korkat att lägga sig ner nu å visa strupen liksom, typ kasta in handduken i förtid... Inte min stil utan man ska kämpa på och slå huvet i väggen femtielvagånger till.

Jo idag fyller minsann mina barns far år, grattis till honom... Han fick paket ifrån barnen redan igår... Städartiklar... Enligt barnet som bestämde vad som skulle köpas var det liksom prio ett... Trist men men hoppas han får användning för dom i alla fall.

Samtidigt som jag sliter mitt hår så förbereder jag mig inför årets fest!!!

Cocktailparty... Sug på det.... Cocktailparty med dress-code och utan barn.... Med servitriser och bartender.... Å musik! Massor av musik!!!!
Andra som jag känner håller på att träna som tusan inför denna fest, själv kör jag med omvänd taktik... Gäller att hålla huden spänd så man inte blir rynkig...  ;)
Har beställt klänning ifrån London... En vacker lång aftonklänning blev det för jätte jätte mycket pengar :) Men det drabbar ju ingen fattig så va faan liksom... Sa jag att jag lever på CSN?! ;)

Ni kan ju tänka er, alla vackra kvinnor i klänningar och alla snygga män i kostym eller smoking... Jisses vilken fin fest det kommer att bli tills klockan blir en sisådär hmm... 23???? Sen spårar det ur som vanligt och blir det där sjöslaget som man mår så himla bra av i flera månader, ja kanske inte dagen efter men månader efter mår man bra i hjärtat när man tänker tillbaka på festen!

Å klackar har jag köpt oxå, ett par super duper sköna höööga klackar för att nivåskillnaden mellan oss inte ska bli så stor kanske ;) Å på tal om dessa skor... Syster-yster har köpt precis samma skor, fast tidigare vilket jag inte hade en aning om så lite roligt är det... Great minds think the same liksom...

Sen har vi ju det här med den yttre fasaden... I och med att vi inte har haft någon direkt sommar i år så valde min kropp att skifta i blått redan tidigt på hösten och i axelbandslös aftonklänning blev kontrasten mellan färgen på klänningen och min blåblekfeta hud inge bra... Sola solarium vill jag inte göra, något säger mig att jag ska avstå och då lyssnar jag på detta något så då testar jag denna produkt:
Clarins Delicious Self-Tanning Cream
Bild lånad från: Kicks
Tidigare erfarenhet av Brun Utan Sol har resulterat i omdöpningen Gul Utan Sol men denna produkt blir man faktiskt brun av och vet ni? Om man slarvar blir man även randig om man har tur ;)
Har världens bästa dotter som har hjälpt mig med ryggen och det är nog där det är jämnast haahaaa... Mina händer är gula i handflatan och mindre bruna uppepå.... Helkonstigt ja ja jag skiftar inte i blått längre och det är ju huvudsaken.
Min underbara granne var in till oss ikväll och skulle hjälpa mig att sy upp klänningen men jag har så höga klackar så det behövs inte!!! Fantastiskt!

Nu återstår bara en färgning av hår, en klippning av hår, bestämma smycken som ska användas å sen vänta.... Vänta vänta vänta... Men nästa lördag då smäller det i Gula Villan, jäklar i min lilla låda då gäller det att hålla hårt i peruken å putta upp tuttarna ;) Falsk marknadsföring HERE I COME!!!!!

Inga kommentarer: