söndag 18 augusti 2013

Making a big life change is pretty scary.



Precis som det står i texten är det det man ångrar som är det jobbigaste i livet...
Idag vaknar jag med en obeskrivlig känsla i kroppen, ett lugn, en tro på framtiden och ett hopp som länge har legat inom mig och grott har nu påbörjat sin resa till att bli en blomma...
Livet är underligt!
Snart är vardagen tillbaka och det är med blandade känslor som jag faktiskt välkomnar den. Vi, jag kidsen och Doris, har haft en bra sommar. En lång sommar med många skratt och inte alls lika mycket gnäll, bråk och tjafs som jag oroade mig för i början. Barnen har varit helt lediga även detta sommarlov och varit hos sin far 3 av dessa veckor (nästan). Jag har fått inse att de är större och klarar mer själva vilket har lett till en hel del egentid på dagarna men på kvällarna när de är hungriga kommer de tillbaka och vi har haft kvällar med spel, skratt och kärlek. Precis som det ska vara alltså.
Nu går vi mot en mörkare tid och även det välkomnas för det är en tid som innebär en massa förändring, resa och roligheter. Inom den närmaste framtiden står en flytt på agendan för mig och min fina familj. Nej det blir inte en flytt mot västkusten som 3 av 3 önskar med en flytt till en större lägenhet med två våningar, varsitt sovrum och uteplats blir det. Efter det är en resa till Tyskland på tapeten och sedan har jag en alldeles alldeles underbar Dotter som fyller år. Ett jobb står högst på önskelistan och så när jag ändå håller på kan vi väl slänga in en önskan om härligt höstväder med sol sol sol istället för regn och blåst.

Inga kommentarer: