lördag 17 oktober 2009

Nu är det bevisat... Kvinnan vinner!!!!

... som om detta kommer som en nyhet så är kvinnan det starkare könet...
Det är i alla fall min tolkning av att ha läst om ett australiskt experiment som Aftonbladet skriver om i denna artikel: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article5972797.ab
Läkaren Andrew Rochford testar förlossningsvärkar i australi
Bild lånad från Aftonbladet.se
Som jag skulle vilja se en hel del av mina så kallade kaxiga manliga vänner och manliga bekanta... Inte min egen make dock för han visade sig mer än förstående!!!
Men det finns ju andra som har ordbajsat någon gång för mycket... *ler*

Sånna här artiklar kan verkligen få mej på bra humör...

Mu för nu ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Herregud vad löjligt, finns otaliga undersökningar som visar att män tål mer än kvinnor, om än kvinnor utsöndrar stora mängder smärtstillande substanser just under förlossningen... Har hur många källor som helst på detta, här t.ex: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/su/pressrelease/view/49305"

"För mer info om mäns smärttålighet kan ni söka efter GIRK2, det protein hos män som gör dem smärttåligare än kvinnor. "

Kanske du var alldeles för snabb för att visa att ditt "kön" är bättre (varför ska man jämföra kön)? Dags att gå efter fakta nästa gång kanske,

Rikard sa...

Det är "bevisat" med ett helt ovetenskapligt test.

1 försöksperson, varav en man som kan avbryta när han vill...självklart kommer männen "förlora". Om de nu hade haft 100 deltagare jämnt fördelade på båda kön, där kvinnorna inte hade varit gravida tidigare heller och merparten visade att kvinnor höll ut längst så hade det varit vetenskapligt, just nu är det bara en sensationsartikel som allt annat på aftonbladet.