onsdag 23 januari 2013

Kallt ute... Varmt inne :) + Swedish Chef

Idag vaknade jag och Sonen innan väckarklockan! Vilken grej! Och båda kände vi oss utvilade! Vilka produkter vi har att göra med!!!! Jisses!!!!

Vi mådde så pass bra han och jag så vi passade på att göra en av hans läxor! Innan klockan var 7 i morse var den klar! Fantastiskt!!!!
Sedan håller denna eländiga kyla i sig, okej det är helt galet vackert ute och solen skiner men man vill ju bara uuuuuuut när det ser ut så men temperaturen ligger på sina stadiga -24 och då är det verkligen för kallt för att vara ute längre stunder. Sonen sa under promenaden till skolan idag: "Mamma! Idag tror jag minsann att det inte kommer att bli någon ishockey på rasten. Det är för jädrans kallt!" Söt prupp :)

Hunden kämpar fortfarande med att få till tekniken som innebär att man ska kakkabajja på två, högst tre ben vilket ser himla festligt ut.

Dagen idag hade jag tänkt att spendera i soffan med min stickning och pysmysa lite grann så där, söka något jobb kanske, regga mej hos något bemanningsföretag eller sånt och visst har jag suttit framför datorn jo då det har jag men av helt andra anledningar.
Ämnen som andlighet, spåkort, mordutredningar, brottsoffer, psoriasis har bland annat avhandlats framför datorn och i telefonen idag och än är dagen inte slut. Om en halvtimme ska jag hämta min lilla kille på skolan och om en timme är Dottern hemma sen ska här bakas! Vi ska baka "det där goda brödet som du gjorde härom dagen" :) Jo mina vänner vi pratar scones! Härliga varma goda scones. Ytterligare ett tecken på att mina barn börjar bli stor, de har nämligen inte tyckt om scones tidigare men så i måndags när Dottern kom hem och hade med sig en kompis räckte inte det som var avsett att vara mellis så då får man improvisera och det blev då scones, men hjälp av en extra tsk bakpulver från världens bästa grannar!

Så har denna onsdag levererats soooo far.... Men vi är ju inte klara med dagen än.... :)

Inga kommentarer: