onsdag 2 november 2011

Dagens sociala medier, som jag gillar dessa!

Jag har haft några jätte bra dagar tillsammans med barnen och fullständigt njuter av nuet, försöker lära mig det då jag har insett efter en viss form av förklaring att det är lite det som allt går ut på just nu... Här och nu!

Trodde dock att kvällen inte kunde bli bättre än vad den var fram till för någon timme sedan, jag hade iof några dustar med Sonen som tycker att det är jobbigt när han vet att from imorgon är det pappa som gäller, han sliter lika ont nästa vecka när han ska lämna pappa så det handlar inte om att han saknar mig mer än pappan, men där emellan har vi haft det riktigt bra ikväll.

Vi har hunnit med en tur runt el-ljusspåret, gick dock skit-mycket tyngre idag och nej inbilla er ingenting som att jag skulle springa hela varvet njaee snarare 25% lyckas jag nog springa och för ett tag sedan räknade en av mina goda vänner ut att för att jag ska komma i närheten av samma distans på Göteborgs-springa-jävligt-långt-varvet måste jag springa 7 varv runt detta el-ljusspår, ja men ni fattar va?! Vem faan gör en sån sak?!?!?!?!?

Men kvällen tog i alla fall en helt ny riktning.... Jag tackar Universum för att någon/några har uppfunnit dessa "nya" former av sociala forum/medier som mobiltelefoni, sms, mms, mail, facebook osv. Otroligt tacksam för utan dessa skulle jag inte må så bra som jag gör just nu.

Ska passa på att slänga mig i säng med ett leende på läpparna och hoppas på att jag tar med mig denna känsla in i drömmarnas värld...

Natti Natti gott folk!

Inga kommentarer: