lördag 27 augusti 2011

Möss kommunicerar via morse, jag lovar!!!

Alltså jag skojar inte, sitter i köket och jobbar på min tenta som ska lämnas in imorgon och så hör jag ju mössen kommunicerar med varandra under diskbänken!

Blir galen på detta knaprande och gnagande snart! Skickar in Dum-Doris i köksskåpet bara för att hon ska få döda, mörda, lemlästa, utplåna dom små jävlarna men icke... Bara deras små äckliga bajskorvar ligger kvar precis som att de lämnar en liten hälsning!

Nej detta kommer jag inte att sakna med det lilla röda huset...
Har kanske inte berättat detta (eller så har jag det) men jag och barnen ska flytta, om två veckor får vi en 3:a i området som vi bodde i innan vi blev dumpade av pappan till mina barn.

Det är med mixade känslor som jag väljer att flytta tillbaka, självklart kommer det att kännas jätte konstigt att bo i det område där man har haft ett hus, ett annat liv, en annan familj men som en av mina vänner sa, det kanske kan vara bra att avsluta vistelsen i Jämtland på det stället där allt det "onda" skedde för planen är att jag, barnen och Dum-Doris ska flytta söder över när mina studier är klara till sommaren.
Jag och barnens pappa hade bestämt detta innan han kom på att han skulle leva ett annat liv så hur detta ska gå till det vet jag inte men att det SKA BLI AV, det vet jag!

Det finns fantastiskt mycket som jag kommer att sakna med detta lilla röda hus, först och främst människorna som bor på gården men även friheten med att bo i ett litet hus som man inte äger, har egentligen inga måsten över huvudtaget...
Det är på det praktiska planet som jag känner att jag inte kan bo kvar, det blir på tok för dyrt när det börjar bli kallt, mössen osv... Nej sånt kan jag klara mig utan och förhoppningsvis har jag istället fått vänner för livet, de flyttar man ju inte ifrån så...

Nej nu sitter jag här bara för att slippa skriva på den där förbannade tentahelvetet....

Tror jag ger upp för ikväll, har skrivit över 1000 ord, har ca 1000-1200 ord kvar men hoppas jag klarar det imorgon.... Orkar inte mer i kväll...

Inga kommentarer: