tisdag 24 januari 2012

Hi-tech Narnia...

Att få vakna av sig själv innan monstret till väckarklocka vaknar är lyx, att inse att man faktiskt har en halvtimme bara för sig själv på morgonen innan barnen vaknar är lyx.
Att få sitta och filosofera med en kopp te, tända ljus framför datorn tidigt tidigt på morgonen är lyx.

Fantastiskt bra start på dagen faktiskt. Om jag bara bortser från min förkylning så ska nog allt bli bra.

Måste dock berätta om vad som hände sent igår.
Barnen hade sovit ett par timmar och jag satt i soffan och läste, chattade lite å sånt å så helt hux flux hör jag att det liksom rasslar till i dotterns rum, ut kommer hon som ett jihuuu och rusar fram emot köket och kylskåpet.
Jag hinner upp från soffan och ser hur Dottern öppnar kylskåpsdörren och börjar tråckla in en fot på nedre plan, precis som att hon var på väg att kliva in i kylen...

Alltså, hallå!!!! Nu hände ungefär samma sak med Sonen bara för någon vecka sedan och då undrar jag om det är så att mina barn får för lite mat vilket är ytterst tveksamt eller om detta är den nya hi-tech-vägen till Narnia?!

Någon som vet?!

Jag kan inte låta bli att börja skratta vid dessa tillfällen och får alltid en vansinnigt förnärmad blick av det barn som är uppe och går...

Bästa dagen till er där ute nu själv ska jag ligga i soffan och våra min förkylning så jag är kry till helgen för då dåååå smäller det :)

Inga kommentarer: