söndag 21 november 2010

Klippte till båda barna men även hunden...

Jisses, idag fick jag minsann sovmorgon! De ni... Det händer inte ofta när man har barn eller hund heller för den delen.
Sonen kom in till mej vid 7-tiden, la sig och somnade om, dottern tassade ner vid 8-tiden, själv vaknade jag till liv tjugo i 9 av att super smidiga sonen lite snyggt klättrade över mej...
Somnade dock om så vi åt inte frukost förrän 10.30... :)

Sedan har dagen gått åt till att baka lussebullar... Tanken var att vi skulle göra "släta bullar" oxå, något som jag nu har lärt mig att det kallas, själv har jag kallat det för Mimmis lata kardemumma bullar... Men man lär sig så länge man lever, däremot hann vi inte med dessa, men det kommer flera dagar.

Sedan har jag klippt till två barn och en hund idag!
Båda barnen behövde snyggas till i håret och Doris hade groteskt lååååånga klor...
Skulle egentligen vilja använda trimmern på sonen, men bara på sidorna så han har långt hår uppe på men det kan jag glömma!
Som han ser ut nu så har han den klassiska hockeyfrillan... Suck...
Tycker själv att det skulle vara ascoolt med en tuppkam på honom...
Det värsta som kan hända är ju om han börjar med en sån där äcklig kotlett frilla! Uäck!!!!

Dottern hon ville att jag skulle klippa av hennes långa fina hår till en page... Skulle inte tro det va?! För det första är jag inte tillräckligt duktig och för det andra har ungen ett hår som är bland det märkligaste jag har varit med om!
Det översta håret är spikrakt, men under det har hon jätte lockigt, stora korkskruvar! Sånt som jag alltid har velat ha!

Så nu då... Barnen har åkt iväg till sin pappa, som de ska sova hos denna vecka, får dock träffa dom ändå varje dag då det är jag som hämtar dessa små hjärtan från fritids, får äran att laga maten till dem varje dag...
Men nu då...

Hmm... Det blir så sjukt tyst och tomt här...

Mu för nu...

Inga kommentarer: