fredag 7 november 2008

Liten kille blir mindre...

Så då har liten kille kräkits igen då... :(
Förra gången som E fick maginfluensa kräktes han hela natten, var super trött dagen efter men jätte pigg dagen efter det å så kräktes han den fjärde dagen igen... Så är det även denna gång... Precis när man börjar tro att: "ja nu är vi färdiga med detta för denna gång..." Men icke va?!
Sonen väckte mej runt 5 och sa att han hade lite ont i magen å frågade om han kunde få lite vatten. Självklart!
Sen låg vi vakna en bra stund så jag frågade ifall han kanske skulle försöka somna om lite å fick svaret: "Mamma... Varför jag är vaken??? Det är för att jag ska kunna boxa ner alla stora människor som kommer in här i rummet!!!".... "ehhh.... ser du en massa stora människor???" svarade jag....
"Jajemensan" å så somnade han...
Ja ha ja.... Vad säger man om detta då? Ja jag sa inte så himla mycket men du kan vara lugn för att jag drog upp täcket till näsan å kunde inte somna om...
Sen gick det kanske 10-20 minuter så satte sej E upp i sängen å sa att "nu Mamma nu måste jag bara få kräkas..." (Som att jag inte skulle låta honom göra det då eller.....)
Ett tips till alla som har mindre barn å som blir magsjuka....
Låt dom kräkas i en glasslåda... alltså en sån där BigPack låda!
Perfekt storlek å bara att kasta!!!!
Faktiskt så har det fungerat jätte bra för oss istället för att använda en stor hink...
Förra gången som E blev dålig blev det lite bråttom så då han vi bara få fram en hink å hela han höll på att ramla ner i den....
Efter kräkningen gick vi ner och la oss på soffan, där jag försökte somna vilket inte är det enklaste... E vill ligga å "gosa..." vilket betyder att han ska ligga på hela mej, Doris vill ha uppmärksamhet... Å så när man precis precis har lyckats somna då kommer mannen ner för trappan... (En elefant smyger bättre...)
Så i skrivande stund är jag så där sjukt trött så jag tror att jag ska sätta på en film för kidsen å krypa ner under täcket i soffan en stund nu!

Vill bara passa på att önska min kära vän Widénskan en trevlig helg som hon ska uppleva med mannen på hotell!!!!! Njut nu för tusan!!!!!

Mu för nu ;)

1 kommentar:

Lallis - liv och leverne sa...

Men åh, denna magsjuka:( Hoppas att han blir bättre vädligt fort.
Och sicka roliga funderingar de har. *s*
KRam Lallis