tisdag 11 november 2008

Tisdag och hopp om livet...

Idag är min "vanliga" barn tillbaka... Skönt!
Har haft dom hemma i ven vecka nu å det känns!!!
Hoppas å tror att jag får iväg dom till skola å dagis imorgon så jag kan få vara lite ensam... Är ju trots allt sjukskriven av en anledning... Tycker dock att jag mår bättre! Inte bra det är att sträcka sej för långt men bättre tycker jag nog att jag mår!
Pratade med min chef igår som har varit på semester i Sydafrika... Hmm... Drömmer mej bort....
Vill oxå åka till ett varmt land..
Ev kommer det kanske att ordna sej med jobb för mej... Att jag kan börja på en annan tjänst som inte är lika stressande som det jag har nu... För det jag jobbar med idag är dels tidbegränsat samt väldigt väldigt mycket att göra... Högarna försvinner aldrig å jag vill alltid jobba undan innan jag går för dagen... För annars ligger jag vaken på natten å vet vad som väntar när jag kommer tillbaka på morgonen!
Vi har nu på förmiddagen hunnit med en sväng till Rusta å där hade dom jätte fina julsaker... Funderar starkt på om jag ska köpa på mej lite nästa gång jag åker din...
Alltså allt ont/gott om Rusta men just pynt å så kan jag gärna köpa där för jag kan gissa att jag inte vill ha samma saker till jul nästa år vilket gör att det inte blir så kostsamt.

Här har vi sånt där fantastiskt vackert väder idag!
Solen skiner, himlen är blå med några moln, en å annan minusgrad är det ute!
Härliga tider!

Nej nu håller min "friska" barn på att ha ihjäl varandra i köket så det är väl bäst att jag går dit å mäklar fred... *ler*

Mu för nu ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe ingenfara :D Vad skänt att ni är friska där hemma nu vi börjar också komma på bättringsvägen. Nu ska vi vandra ivög till badhuset och plaska lite

Sjabbig men chic sa...

Godermorgon! Hur mår ni idag? Jag skulle också vilja åka till värmen efter jul och nyår någongång. Jag älskar värme. Du vet när luften är så där underbart härlig att man knappt känner vart huden slutar och luften börjar.

Kram från Lisa

Sanna & Niklas Bröllop! sa...

Hej svejs!
Har en liten utmaning hos mig...=)

Världsmetropolen Linköping sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Världsmetropolen Linköping sa...

Jag har faktiskt också varit på Rusta. Köper alltid toapapper och sånt där och jag upptäckte också vilket fint julpynt de hade. Väldigt mkt och väldigt fint. Raskt så tog jag fram en korg och rev ner så mkt jag kunde (jag älskar julen och har typ 6 fulla flyttkartonger) och barnen hakade på, varpå min man skriker rakt ut STÄLL TILLBAKA! varpå hela affären stannade utom jag och mina tre barn som fortsatte. Då gick min man ut och självklart hade jag glömt plånboken så jag lovade barnen att vi skulle åka dit igen, UTAN PAPPA. Så det så.

Villa Hemma sa...

Jag funderar också på en Rusta-tur. Håller med om att pynt oftast bara "håller" en säsong :-D

- Jenny

Widénskan sa...

Hoppas att du klarar dig nu tjejen .. från kräksjuka själv..
Nu skall jag ta ett bad och njuta av att inte ha feber längre.
Kramen
Hörs i möra