onsdag 1 oktober 2008

Bloggar

Ja godmorgon på Er alla där ute i sayber-space... *ler*
Vaknade med jordens huvudvärk imorse så idag är det bara till att hoppas att min lilla E inte har fått tillbaka allt för mycket ork.. Bådar inte gott för mej just nu....
Men men vad är en bal på slottet... *ler*

Har lagt till en del "nya" bloggar till min blogglista... Har försökt att lämna kommentarer till dom flesta då jag fortfarande inte riktigt har grepp på hur man går tillväga utan att "trampa någon på tårna".
Men det här med kommentarer verkar inte fungera för mej idag?!
Får upp något felmeddelande... Felmeddelande är jag iof ganska van vid då jag jobbar på en statlig myndighet... Svaret man får varje gång å då menar jag varje gång man ringer till IT är
"Har du provat med att starta om datorn".... Dhhhööö... Ehh jaaaa.... För femtielfte gången!
Fattar inte vad som kan hända med en dator under "dagens gång" som gör att man måste starta om datorn för att få tillbaka den i sitt ursprungliga skick...

Nu sitter jag iof inte på jobbet å bloggar för det skulle nog inte uppskattas av chefen å sedan finns inte tiden för det heller... Det finns inte tid för något annat än att jobba jobba jobba när man är på jobbet... Vilket har lämnat mej i en situation som för närvarande inte är hållbar... :(
Ja då var jag inne på detta otroligt tråkiga ämne igen då...
Därför byter jag samtalsämne helt! ;)

Hösten är verkligen här med dess stormar å kallt, regnigt väder men jag måste ändå få påstå att jag njuter lite när jag är ute!
Sedan vi "blev" med hunden Doris måste vi ju gå ut, vi har nu gjort om rutinerna för henne då vi märkte att hon inte mådde bra av att gå ut tre gånger om dagen.
Alltså nu menar jag inte att hon är inne hela dagarna för det är hon inte utan jag menar att hon mår inte bra av att gå ut för att kissa å bajsa!

Om vi är ute med henne enbart för bajsningens skull mitt på dagen gör hon inte ifrån sej på kvällen vilket resulterar i att vi har en hund som försöker gå med benen i kors på morgonen efter.
Detta har vi kommit fram till nu bara för några veckor sedan och vad vi vet om Doris dagar som hon hade innan hon kom till oss var hon tydligen instängd i en tvättstuga från tidiga morgonen till sena kvällen så för henne verkar det fungera perfekt med kiss och bajsning två gånger om dagen.
Sedan var det nog en stor omställning för henne att vara upp i folk hela dagarna.
Hon lämnas i stort sett aldrig ensam. Hon har fram tills nu följt med Mannen till butiken och varit där på dagarna och så har jag gått och hämtat henne när jag har jobbat klart och då har vi haft en liten stund för oss själva på eftermiddagen innan vi har hämtat barna tillsammans.

Sedan är hon lite lustig när det kommer till att gå ut över huvudtaget....
Jag har försökt att få med henne ut idag 3 ggr redan men då det regnar passar det inte lilla damen fisförnäm... *ler*

Men givetvis nu när jag sitter framför datorn trycker det tydligen på...*skrattar*
Är precis som barna... *ler*
Ja ha ska väl gå ut med hundkräket (läs: älskade underbara lilla gulligplutt... *ler*)

Hörs förhoppningsvis mer sen!
Foto: Privat på Doris från Påsken 2008

Mu för nu ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorron :) eller var det förmiddags-hej ..

Ja jag hoppas att vi hörs mer. Tycker verkligen om din blogg. Ska kanske göra ett nytt försök att börja blogga ingen..

Ha det gott.
kram
Veronica

Brunkullan sa...

Hoppas huvudvärken gett med sig! Jonte har haft samma läge han, men nu idag har han börjat röra på sig, så förhoppningen är att han kan gå på skolan på fredag igen:)

Så fin lilla hunden är då! Vad är det för ras? Vet inte om du nämnt det..Eller så har jag glömt som vanligt:)

Susanne